Et udviklingsforløb kan være et initiativ, hvor kommunen eller en privat udbyder af pleje og praktisk hjælp har ansøgt om midler til en bunden opgave.
 
Det kan fx være midler til at øge indsatsen i henhold til Den nationalefaglige handlingplan med fokus på fx demens, nedbringelse af anvendelsen af antipsykotisk medicin eller pårørendesamarbejde. 
Både i ansøgningen og når midlerne er bevilget, har det vist sig at være en fordel ved at alliere sig med DemensLiv som ekstern samarbejdspartner.

Det er her DemensLiv kommer ind i billedet.

DemensLiv samarbejdede i 2019 med Aalborg Universitet, Mariagerfjord Kommune om projektet ”Sang og musik”. 
Resultatet var blandt andet, at Mariagerfjord fik Demensprisen 2019 for sin indsats.  DemensLiv stod bag den demensfaglige del af projektet og Mapia for at administrere og organisere en demensfaglig konference. 

Pårørendeforløb

DemensLiv samarbejder med Mariagerfjord Kommune i 2020/2021 omkring et pårørende projekt, hvor hele forløbet både administrativt og indholdsmæssigt administreres af DemensLiv.  
DemensLiv er bl.a. kommet med detaljerede forslag til struktur, planlægning, fundet spændende oplægsholdere og sammensat programmet, så kommunen slipper for at administration og personale ressourcer til opgaven.

I stedet kan kommunens eller den private udbyders indsats fokuseres på at lade sig inspirere og godkende indholdet.  

DemensLiv garanterer, at din arbejdsplads får dobbelt så meget værdi for hver krone - koncentreret på indholdet og udbyttet af projektet.  

Kontakt DemensLiv til jeres næste projekt på mail demensliv@mapia.dk eller telefon 2252 3665